Slatina: Doi morţi şi un rănit grav într-un accident la Radomireşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autovehiculele implicate în accident
Autovehiculele implicate în accident

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alta a fost rănită grav, în urma unui accident de circulaţie petrecut în această dimineaţă în localitatea Radomireşti.

Tragedia s-a produs în jurul orei 6.30. Potrivit poliţiştilor, Cristian C., de 35 de ani, din Teleorman, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Spania, din direcţia Caracal – Bucureşti, nu a adaptat viteza de deplasare condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare abundentă). Şoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă regulamentar de Marin C., de 44 ani, din municipiul Caracal. În urma accidentului a rezultat decesul a doi pasageri în autoturism,  Marian R., de 31 ani, şi Vasile R., de 61 ani, ambii din comuna Fărcaşele. Acesta din urmă a decedat la Spitalul municipiului Roşiori de Vede, judeţul Teleorman.
Un alt pasager, Costică T., de 46 de ani, a fost rănit grav. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova, unde medicii se luptă să îi salveze viaţa. „Ambii conducători auto nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză au fost întocmite acte procedurale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite