Slatina: Doi bărbaţi cu probleme psihice au dispărut de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Olt caută doi bărbaţi cu afecţiuni psihice care au dispărut fără urmă, zilele trecute.

Agenţii din cadrul Postului de Poliţie Fărcaşele au fost anunţaţi ieri că Florea Gheorghe, de 64 de ani, din localitate, bolnav psihic, a plecat de acasă pe 19 august şi nu a mai revenit. „Bărbatul a mai fost plecat de mai multe ori şi a revenit la perioade scurte de timp”, a spus Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Semnalmentele acestuia sunt următoarele: înălţime 1,70-1,75 metri, greutate 70-75 kg, faţă ovală, păr alb, tuns scurt, ochi căprui şi are o cicatrice de circa 2-3 cm pe frunte, în partea dreaptă.
La data plecării de la domiciliu, era îmbrăcat cu pantaloni de trening culoare albastru, cămaşă albă, iar în picioare purta papuci din plastic, albaştri. 

Căutaţi de poliţie

Cel de-al doilea bărbat, Ion-Ovidiu Ciobanu, de 34 de ani, din Coloneşti, a dispărut pe 20 august. Rudele au anunţat poliţiştii din localitate, iar bărbatul este căutat acum. Semnalmentele acestuia sunt: înălţime 1,70 metri, greutate 60 kg, păr şaten purtat lung pe spate, ochi căprui.
 La data dispariţei acesta era îmbrăcat cu pantaloni din stofă, culoare gri închis, cămaşă albă cu mânecă lungă, pantofi negri. Acum poliţiştii îi caută pe cei doi bărbaţi.
„Cine poate da relaţii despre persoanele dispărute este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112”, a mai spus inspectorul Roxana Filip.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite