Slatina: Diagnosticat în Franţa cu o boală rară, Paul Ispas are în continuare nevoie de ajutor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haideţi să-l ajutăm pe Paul să ducă o viaţă normală!
Haideţi să-l ajutăm pe Paul să ducă o viaţă normală!

Starea de sănătate a lui Paul Ispas, băiatul pentru care a concertat la Slatina Florin Chilian, este în continuare una gravă. Familia are nevoie de ajutor, costurile auxiliare ale tratamentului fiind destul de ridicate.

Paul Ispas, de 11 ani, era până în urmă cu un an de zile un copil vesel şi normal. Declanşarea unei boli nediagnosticate de specialiştii români i-a deteriorat starea de sănătate, fiind necesare analize şi tratament în străinătate. Pentru a strânge fondurile necesare, Forin Chilian a susţinut în februarie un concert caritabil la Slatina, de atunci băiatul aflându-se în Franţa. În martie, după investigaţii complexe, pe care le-a suportat cu greu, a fost diagnosticat, la spitalele Kremlin Bicetre şi Necker, din Paris, cu o boală gravă, declanşată spontan, din cauze necunoscute, cu o formă atipică de manifestare, diagnostic care a presupus un tratament cu radioterapie. „În prezent, starea de sănătate este gravă: este afectat în totalitate neuromotor şi, din cauza problemelor de deglutiţie, are practicată o traheoctomie şi gastrostomie. Tratamentul şi îngrijirile sunt de lungă durată, de ordinul lunilor, poate chiar anilor, iar costurile auxiliare tratamentului sunt de peste 1.500 euro/lună“, precizează reprezentanţi ai Asociaţiei „Suflet nobil“, care au lansat un apel umanitar pentru Paul.

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor acestui copil au la dispoziţie următoarele conturi (titular Nicolae Ispas):
IBAN RO49 BRDE 290S V094 6237 2900 (RON) BRD Slatina
cod SWIFT: BRDEROBU
IBAN RO54 RNCB 0200 1198 9602 0001 (RON) BCR Slatina
IBAN RO27 RNCB 0200 1198 9602 0002 (EUR) BCR Slatina
IBAN RO07 RZBR 0000 0600 1320 5847 (RON) Raiffeisen Slatina

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite