Slatina: Descinderi la Iancu Jianu: Poliţiştii au identificat şase hoţi de gazolină şi au confiscat un autoturism şi mai multe bunuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi mascaţii au descins la locuinţele a opt persoane
Poliţiştii şi mascaţii au descins la locuinţele a opt persoane

Şase persoane suspecte de comiterea unor furturi de gazolină din societăţi comerciale şi locuinţe au fost duse la audieri, iar mai multe bunuri despre care se presupune că sunt provenite din furturi au fost confiscate de oamenii legii.

70 poliţişti de la Investigaţii Criminale, Intervenţie Rapidă, Ordine Publică, Poliţia Balş şi posturile de poliţie comunale, dar şi 101 jandarmi au organizat ieri o razie de amploare în comuna Iancu Jianu. Poliţiştii au descins în forţă la locuinţele a opt persoane suspecte de comiterea unor furturi de gazolină din conducta de gazolină Iancu Jianu – Poiana Mare şi a unor furturi de bunuri din societăţi comerciale şi locuinţe, aflate în evidenţă cu autori neidentificaţi. Au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Balş, Irina O., de 24 de ani şi Ion S., de 67 de ani, din comuna Iancu Jianu, împotriva cărora se fac cercetări sub aspectul comiterii a două furturi de gazolină, fapte săvârşite în luna decembrie 2010, cu un prejudiciu total de 48.577,30 lei.

Una dintre locuinţele la care s-au făcut perchezitii

Una dintre locuinţele la care s-au făcut perchezitii

„Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Judecătoriei Balş, cu propunere de arestare preventivă”, a precizat comisarul Claudia Radu.

Un autoturism şi mai multe bunuri, confiscate de poliţie

Tot ieri, poliţiştii i-au fost identificat pe Gheorghe Z., de 40 de ani,  Elena Z., de 34 de ani, Valentin D., de 29 de ani şi Vasile S., de 33 de ani, toţi din comuna Iancu Jianu, bănuiţi de comiterea a două furturi din societăţi comerciale, cu un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei, recuperat în proporţie de 50%. Valentin D. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Balş, cu propunere de arestare preventivă.

O parte dintre bunurile ridicate de poliţie

O parte dintre bunurile confiscate de poliţie

„La percheziţii au fost găsite şi ridicate: un autoturism, cu numere de înmatriculare de Italia, precum şi alte bunuri (butelii pentru aragaz, drujbe, o ladă frigorifică, 3 DVD playere, o combină muzicală, un aspirator şi un dispozitiv pentru perforarea conductei), urmând a se stabili provenienţa acestora”, a mai spus Claudia Radu.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite