Slatina: Descindere în judeţ. Poliţiştii au confiscat mii de pachete de ţigări şi litri de alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 2.400 de litri de alcool au fost găsiţi în locuinţa bărbatului
Aproape 2.400 de litri de alcool au fost găsiţi în locuinţa bărbatului

Peste 7.600 de pachete de ţigări şi aproximativ 2.400 de litri de alcool fără banderolă fiscală au fost confiscate, în urma descinderii poliţiştilor la locuinţa unui oltean din comuna olteană Rusăneşti.

Poliţiştii din Corabia au efectuat ieri o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Petru Ş., de 50 de ani, din comuna Rusăneşti. Poliţiştii au găsit la domiciliul acestuia 7.608 pachete de ţigări, de diferite mărci şi 2.381 litri alcool contrafăcut, toate fără banderolă fiscală. Oamenii legii au ridicat mărfurile, dar şi suma de 65.126 lei, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la aproximativ 127.906 lei.

Ţigările au fost confiscate de oamenii legii

Ţigările au fost confiscate de oamenii legii

„Din declaraţiile lui Ş. Petru, a rezultat faptul că produsele au fost achiziţionate de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte şi urma să le comercializeze la o societate comercială, care are ca obiect de activitate comercializarea de ţigări şi băuturi alcoolice, pe care acesta o deţine pe raza comunei Rusăneşti“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Bărbatul de 50 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false” .


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite