Slatina: Denisa Perpelea - Vrea să trăiască în lumina reflectoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa Perpelea
Denisa Perpelea

Când urcă pe scenă, are publicul la picioare. Cântă, dansează, le face cu ochiul şi le trimite bezele. Denisa este un copil talentat care visează să ajungă o mare cântăreaţă.

La numai 3 ani s-a urcat pe scenă şi a început să cânte fără niciun pic de emoţii. La 4 ani era deja o mică vedetă a televiziunii locale şi se prezenta sigură pe ea: „Sunt Denisa Perpelea. Am 4 ani şi 10 luni şi o să vă cânt «Greieraşul»“.

Denisa spune că talentul i l-a dat Dumnezeu, dar educatoarele şi profesorii ei au ajutat-o să câştige premii şi să fie una dintre cele mai bune cântăreţe din oraş. „Cred că Dumnezeu m-a înzestrat cu toate calităţile şi sunt norocoasă. Mama îmi cânta când eram mică şi când m-am dus la grădiniţă am început şi eu să cânt. Doamna educatoare Olimpia Orzaţă a văzut că am voce şi m-a dus la Teletop, la televizor“, a povestit Denisa.

„Sunt fată de la Slatina“

A fost desemnată vedeta lunii de nenumărate ori şi are acum foarte multe premii cu care se mândreşte. „Când m-am urcat pe scenă, am simţit că acolo este locul meu. Nu am avut emoţii, nu mi-a fost frică de nimic. A fost ca şi cum asta aş fi făcut dintotdeauna“, a spus Denisa.

Văzând că micuţa are voce, o educatoare i-a compus un cântec cu care Denisa a participat la un concurs organizat de o televiziune naţională.
„Doamna Marina Bică mi-a compus cântecul «Sunt fată de la Slatina», pentru că îi era foarte drag de mine. Această melodie am cântat-o la concursul «Vreau să fiu mare vedetă» şi am obţinut 48 de puncte, din 50 maxim. Nu am făcut pregătire înainte, doar m-am dus acolo şi am cântat“, a spus fetiţa.

A învăţat să croşeteze

Pe lângă muzică, Denisa iubeşte dansul şi modelingul şi se laudă cu carnetul în care se găseşte un singur calificativ în dreptul fiecărei materii: foarte bine. „Eu toată ziua cânt şi dansez. Am făcut şi modeling, dar mai mult ca să pot să cânt pe la prezentările la care mergeam. Acolo erau multe fete frumoase, dar eu sunt şi frumoasă şi ştiu să şi cânt“, a spus mândră Denisa

De curând, şi-a găsit o nouă pasiune, croşetatul. „Eu şi profesoara mea de canto, Denisa Silinescu, avem un pact, să nu zăbovim niciodată, aşa că în pauze croşetăm. Eu am învăţat de curând, pentru că mă uitam la doamna profesoară ce lucruri frumoase făcea. Are pulovere deosebite. Eu vreau să fac un fular pentru păpuşa mea şi lucrez în fiecare seară“, a spus fetiţa.

Acum Denisa a învăţat şase cântece în limba italiană şi pronunţă foarte bine, chiar dacă nu ştie această limbă. Vrea însă să o înveţe.

ce-i place
„Ador să cânt, să citesc, să dansez, să pictez şi să croşetez. Învăţ bine şi iau calificative bune pentru că şi şcoala este importantă. Mă joc cu prietenele în faţa blocului când am timp şi îmi place să merg la canto.“
ce nu-i place
„Nu prea mă pricep la sport, mai ales la unele jocuri. Nu suport copiii răi şi mincinoşi şi oamenii leneşi. Nu pot să stau degeaba, tot timpul trebuie să fac ceva, să am o ocupaţie.“

întrebări şi răspunsuri
Ce muzică îţi place să cânţi?
D.P.: Şi populară, şi uşoară. Îmi plac Irina Loghin şi Maria Dragomiroiu, dar şi Cleopatra Stratan de la care am luat melodia „Ghiţă“. Aş vrea să cânt şi melodiile lui Hannah Montana, dar sunt cam grele pentru că sunt în engleză.
Ce meserie ai vrea să ai?
D.P.: Eu visez să devin o mare cântăreaţă, dar
este cam greu. Este important talentul, dar trebuie
să ai parte de foarte multă susţinere. Mi-ar plăcea să fiu învăţătoare, să îi ajut pe copii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite