Slatina: Darius Vâlcov: “Am auzit că a apărut o ştire despre arestarea mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darius Vâlcov nu este urmărit penal sau cercetat în vreo cauză de DNA
Darius Vâlcov nu este urmărit penal sau cercetat în vreo cauză de DNA

Reprezentanţii Serviciului Teritorial DNA Craiova au precizat, pentru "Adevărul" că Darius Vâlcov nu este este urmărit penal şi nici măcar cercetat în vreo cauză.

Conducerea DNA Craiova a declarat pentru "Adevărul" că informaţia conform căreia Darius Vâlcov, primarul Slatinei, ar fi fost ridicat de dimineaţă de procurorii DNA este falsă. "Nu este adevărat. Faţă de Darius Vâlcov nu are începută urmărirea penală şi nici nu a fost cercetat în vreo cauză", au spus reprezentanţii DNA Craiova.
Potrivit DNA, informaţia ar fi fost lansată de o ziaristă de la un cotidian local din Slatina şi, cel mai probabil, ar fi fost apoi preluată de Mediafax.

Vâlcov crede că în spatele scandalului e Bercea Mondial


Primarul Darius Vâlcov se afla în sediul partidului când a auzit că în urmă cu câteva minute a fost ridicat de procurorii DNA. “Eram la partid şi am auzit că pe Mediafax şi pe Antena 3 a apărut o ştire despre arestarea mea. Nu mă mai miră nimic având în vedere că un personaj care a apărut în ultimele zile în toate ziarele şi pe toate posturile de televiziune spune că sunt cel mai mare duşaman al lui în viaţă. Este o intoxicare care are în spate anumite interese de a adenigra un om”, a spus primarul.
Acesta a precizat că agenţia Mediafax îşi pierde credibilitatea. “Îmi pare rău că o astfel de agenţie se coboară la lucruri de nimic şi nu îşi dă seama că îşi pierde credibilitatea",  a spus Vâlcov.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite