Slatina: Creştea şapte câini şi două pisici într-un apartament. Poliţia Animalelor a desfiinţat crescătoria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altă crescătorie de animale dintr-un apartament din Slatina a fost desfiinţată astăzi de către Poliţia Animalelor Olt, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Olt.

Crescătoria de câini dintr-un apartament din Slatina, desfiinţată de Poliţia Animalelor

La nici o lună de zile de la desfiinţarea unei crescătorii de câini dintr-un apartament din Slatina de pe strada Toamnei, Poliţia Animalelor a fost sesizată în legătură cu un caz asemănător pe Bulevardul Nicolae Titulescu, bloc 49, etaj 6. Gheorghe Ene, în vârstă de 71 de ani, creştea în apartamentul său şapte câini şi două pisici. Mirosul înţepător emanat de mizeria necurăţată a patrupedelor i-a determinat pe vecini să sesizeze Poliţia Animalelor care a intervenit astăzi.

image

Gheorghe Ene, 71 de ani

„Tocmai urma să fac curăţenie. Nu-şi fac nevoile în casă, îi scot afară!”, s-a apărat iubitorul de animale. Şeful regional al Poliţiei Animalelor Cornel Stana i-a explicat însă că este mai bine pentru aceste animale să fie preluate de către ecarisaj, urmând să fie vaccinate corespunzător şi deparazitate. Proprietarul s-a lăsat convins după circa o oră de negocieri şi a dus personal animalele, unul câte unul, la maşina ecarisajului.

image


Tot astăzi, Poliţia Animalelor s-a deplasat la gospodăria unui slătinean de pe strada Tudor Vladimirescu, acesta crescând circa 30 de câini. Vecinii au sesizat autorităţile că proprietarul ţine câinii numai ziua în curte, iar noaptea le dă drumul de stradă. Proprietarul nu a permis însă reprezentanţilor Poliţiei Animalelor şi DSP accesul, iar acţiunea de preluare a animalelor a eşuat.

INFO BOX
Intervenţii Poliţia Animalelor în Olt

Poliţia Animalelor s-a confruntat până acum în judeţul Olt cu două cazuri importante. În luna ianuarie, a preluat trei cai lăsaţi să moară de foame de către Marin Stancu, la Potcoava, unde a fost nevoie de obţinerea unei ordonanţe prezidenţiale. În martie, a preluat, cu acordul proprietarului Hari Kondor, cei cinci câini pe care acesta îi ţinea în apartament

CITEŞTE şi

Poliţia Animalelor s-a lovit la Olt de-un zid: Prefectura a revocat toate hotărârile de consiliu local care prevăd colaborarea cu ONG-ul

Poliţia Animalelor a intervenit la Potcoava pentru preluarea a trei cai lăsaţi să moară de foame

Poliţia Animalelor va ridica cei trei cai înfometaţi la Potcoava

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite