Slatina: Învăţătoarea grevistă: „Le doresc guvernanţilor să le dea Dumnezeu minte, suflet şi conştiinţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiana Anghel va pune pe masă numai crudităţi
Cristiana Anghel va pune pe masă numai crudităţi

Dascălul spune că va petrece Sărbătorile de iarnă în familie, unde se simte cel mai bine, şi că nu îşi permite să plece în vacanţă.

Învăţătoarea din Caracal, Cristiana Anghel, care a stat 70 de zile în greva foamei va înlocui sărmăluţele de Crăciun cu salata de varză. Femeia spune că deocamdată, organismul nu îi permite să mănânce decât crudităţi şi ciocolată. „De Crăciun voi mânca ce am putut mânca şi până acum, adică salată de varză roşie, roşii şi gutui. Voi încerca şi un pic de friptură de pui la grătar, sper să pot suporta carnea.  Prăjiturelele le voi înlocui cu ciocolata. Atât voi mânca, altceva nu îmi permite organismul”, a spus învăţătoarea. Cristiana Anghel spune că va sta acasă de Sărbători pentru că nu îşi permite să meargă în vacanţă. „Nu am făcut cadouri pentru cu nu am bani şi nici nu am primit. Voi face Sărbătorile în familie, alături de cei dragi, fiindcă nici nu îmi permit să plec undeva. Acasă e cel mai bine, în plus, vreau să stau liniştită”, a mai spus Cristiana.

Urări de bine pentru guvernanţi

Dascălul mărturiseşte că tot ce îşi doreşte de Crăciun este să aibă sănătate şi să trăiască într-o ţară normală. Cristiana Anghel are gânduri bune şi pentru guvernanţi, cărora le urează numai de bine. „Chiar dacă mănânc ce mănânc sunt mai sănătoasă de 1000 de ori decât ei, deşi dacă aparent eu sunt cea care pierde. Nu mă interesează ce au pe masă de Sărbători. Le doresc să le dea Dumnezeu minte, suflet, conştiinşă şi gânduri bune, atât pentru familiile lor, cât şi pentru ţară”, a încheiat învăţătoarea. 

INFOBOX

Învăţătoarea din Caracal a protestat faţă de neaplicarea majorării salariale cu 50% în învăţământ, lege aprobată de Parlament, şi faţă de decizia Guvernului de a micşora salariile cadrelor didactice cu 25%. Cristiana Anghel spune că va lupta în continuare să îşi câştige drepturile, însă o va face pe alte căi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite