Slatina: Contrabandiştii de ţigări au fost arestaţi pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Iagăru, de 55 de ani şi Marin Iagăru, de 58 de ani, cei doi fraţi din municipiul Slatina, care au fost prinşi cu aproape 18.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost arestaţi preventiv.

"Judecătoria Caracal a emis astăzi pe numele celor două persoane mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete", a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Potrivit poliţiştilor, cei doi au achiziţionat ţigarete de contrabandă, fără plata taxelor vamale, pe care le-au depozitat la domiciliile lor. Ulterior le-au comercializat pe raza municipiului Slatina la diverse persoane fizice şi juridice, fără plata accizelor şi a celorlalte taxe datorate Bugetului General Consolidat al Statului. Pentru fapta lor, bărbaţii riscă ani grei de închisoare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite