Slatina: Consiliul local Deveselu a fost dizolvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subprefectul Virgil Panduru
Subprefectul Virgil Panduru

Consiliul local al comunei Deveselu va fi dizolvat, iar locuitorii vor merge din nou la urne în luna martie ca să îşi aleagă consilierii.

După ce consiliul local nu s-a mai întrunit timp de 2 luni consecutive, iar 3 luni de zile nu a adoptat nicio hotărâre, primarul a sesizat prefectura şi a cerut judecătorilor dizolvarea consiliului. “Eu nu am nicio vină. Am pregătit documente, am făcut convocări, le-am trimis şi prin poştă, dar 7 consilieri nu s-au prezentat. Nu ştiu care au fost motivele lor, dar comuna a pierdut foarte mult în această perioadă pentru că nu am putut să facem proiecte pentru canalizare, pentru drumuri”, a explicat Gheorghe Beciu, primarul comunei Deveselu.
În comună se vor organiza în luna martie alegeri anticipate. “Am înştiinţat Ministerul Administraţiei şi Internelor şi în 90 de zile, prin luna martie se vor organiza alegeri. Hotărârea Treibunalului Olt este definitivă şi irevocabilă”, a spus subprefectul Virgil Panduru.
.În judeţul Olt au mai fost organizate alegeri anticipate în comuna Coloneşti, unde primarul a obţinut un mandat de parlamentar, şi în Găneasa, unde edilul-şef şi-a schimbat domiciliul din comună în municipiul Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite