Slatina: Clejanii, Florin Salam şi Daniela Gyorfi au cântat la nunta lui David, nepotul regelui romilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecere de pomină, ieri la Drăgăneşti Olt, unde a avut loc nunta lui David Ardelean, nepotul regelui romilor, Dan Stănescu.

Familiile mirilor au pregătit pentru nunta regească 5.000 de sticle de vin, 700-800 de whisky, 50 de purceluşi de lapte, peste 20 de porci mari de 400 de kilograme. "Am cheltuit destul de mult cu nunta, nu am făcut socoteala cât, dar nu mai are importanţă", a spus Costi Ardelean, socrul mare.

"A ieşit o nuntă ca-n poveşti"


Invitaţii, peste 1.000 la număr, au dansat şi au jucat pe muzica Danielei Gyorfi, Ninetei Popa, a lui Florin Salam şi cea a Clejanilor. "Invitaţii sunt din toată ţara, numai nume de soi. Vinurile şi bucatele sunt pe alese", a spus, mândru, regele Dan Stănescu.
"Le urez copiilor, în primul rand, multă sănătate. Să le dea Dumnezeu numai fericire şi să se iubească tot timpul vieţii lor. Bineînteles că vrem să ne dăruiasca şi nepoţi. Este foarte frumos, a ieşit o nuntă ca-n poveşti",  a spus Ioana Ardelean, soacra mare. 

Daruri de 500.000 de euro


Mireasa a purtat la gât o salbă de 35 de metri, lucrată din 600 galbeni. Darurile de la părinţii săi au fost: 2 limuzine, mobilă aleasă şi multe rochii scumpe.
"Tot ce au primit copiii să stăpânescă şi să înmulţească, nimic să nu risipească”, a mai spus socrul mare.
Cei doi miri abia aştepată să meargă în luna de miere pe care o vor petrece în Dubai. “Sunt foarte fericită. E cam obositor dar merge. O sa ma distrez la maxim pâmă o să mi se rupă tocurile”
,  a spus mireasa. “Ne dorim fericire de la Dumnezeu si multa sănatate”, a zis David.
Rudele mirilor spun că nunta va dura trei zile şi trei nopţi, ca-n poveşti.




Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite