Slatina: Cinci victime ale unor accidente rutiere şi-au petrecut Crăciunul în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au intrat în impact cu un copac de Crăciun (foto arhivă)
Au intrat în impact cu un copac de Crăciun (foto arhivă)

Cinci persoane şi-au petrecut Crăciunul în spital după ce au fost rănite în mai multe accidente rutiere care s-au petrecut în judeţul Olt. Primul accident a avut loc în Ajunul Crăciunului în Slatina. Tot în Ajun a avut loc un accident de circulaţie în comuna Mărunţei iar în ziua de Crăciun a avut loc un eveniment rutier în comuna Scărişoara.

O femeie şi un bărbat din Slatina au ajuns în Ajunul Crăciunului la spital după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact cu o autilitară. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, unde au rămas sub supraveghere medicală. O minoră de 15 ani din comuna Mărunţei a ajuns la spital în seara de Ajun după ce a fost acroşată de un autorism. „D.Marius, de 22 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, din direcţia Drăgăneşti-Olt - Slatina, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu gheaţă) şi a acroşat un autoturism ce se afla parcat pe partea carosabilă, în urma unei tamponări anterioare“, a spus comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Au făcut accident de Crăciun

Două femei din Bucureşti au ajuns la Spitalul din Caracal în seara de Crăciun după ce maşina în care se aflau a intrat în impact cu un copac. „La data de 25 decembrie 2009, orele 19,30, pe D.J. 642, pe raza comunei Scărişoara, în afara localităţii, G.Gheorghe, de 53 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, nu a adaptata viteza la condiţiile meteo-rutiere (carosabil acoperit cu polei), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în impact cu un copac“, a explicat comisar Claudia Radu. 
În cele trei cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite