Slatina: Cetăţeni bulgari prinşi în timp ce treceau ilegal frontiera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bulgari au fost prinşi zilele trecute de poliţiştii de frontineră pe malul fluviului Dunărea, cu o barcă pescărească.

Poliţiştii de Frontieră din Corabia desfăşurau o acţiune pe linia combaterii trecerii ilegale a frontierei de stat când au depistat o barcă în care se aflau doi bărbaţi, care nu-şi justificau prezenţa în zonă. Cei doi au fost identificaţi ca fiind Evgheni N. și Nicolai B. în vârstă de 50, respectiv, 34 de ani, domiciliați în localitățile Debovan şi Pleven din Republica Bulgaria.

„Fiind întrebaţi despre prezenţa în zonă bărbaţii au declarat faptul că au ieşit la o plimbare pe fluviul Dunărea, iar motorul bărcii s-a defectat, aceasta plutind în derivă până la malul românesc. Celor doi cetăţeni bulgari li s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat", a spus Mădălin Croitoru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Olt. Potrivit acestuia, cei doi bărbaţi riscă pedeapsa cu închisoarea pentru trecerea ilegală a frontierei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite