Slatina: Centura ocolitoare a Caracalului se lasă aşteptată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centura va avea o lungime de 10,345 km
Centura va avea o lungime de 10,345 km

Licitaţia pentru execuţia centurii ocolitoare a municipiului Caracal, care trebuia să aibă loc astăzi, s-a amânat iarăşi, noul termen fiind 28 octombrie.

Centura ocolitoare a municipiului Caracal se lasă aşteptată. Edilii sperau ca lucrările să demareze din luna octombrie, însă licitaţia s-a amânat din nou. „Licitaţia s-a amânat a treia oară. Noul termen a fost stabilit pentru data de 28 octombrie.”, ne-a declarat viceprimarul Valerică Ionescu.
Proiectul, cu o valoare de 72,7 milioane lei, va fi finanţat de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi va avea o lungime de 10,345 km. Termenul de finalizare a investiţiei este de doi ani. Şoseaua de centură va trece prin partea de sud a oraşului, pe lângă Fabrica de Vagoane şi va face legătura cu Craiova.
Investiţia, ce face parte din proiectul „Autostrada Sudului”, este deocamdată singura de acest gen din judeţul Olt. Dacă varianta ocolitoare a Balşului a rămas la faza de proiect, proiectul Slatinei trebuie să rezolve problema ocolirii satului Salcia, după ce locuitorii s-au împotrivit tranzitării.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite