Slatina: Cei doi scandalagii, tată şi fiu, riscă până la patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au întocmit mai multe dosare penale împotriva lor şi îi cercetează pentru infracţiunile de lovire, distrugere şi violare de domiciliu.

Dumitru Ciucă şi fiul său, Ionel Ciucă, ambii din satul Bechet, comuna Bobiceşti, ar putea ajunge la închisoare, după ce localnicii i-au reclamat în mai multe rânduri la poliţie. Oamenii se plâng că cei doi îi terorizează de ani buni şi că nimeni nu ia nicio măsură împotriva lor. „Sunt nişte oameni nebuni, ne-au distrus şanţurile de la poartă, mie mi-au rupt via din grădină. La poliţie există un teanc de plângeri împotriva lor şi degeaba. Nu le face nimeni nimic”, a spus Maria Prună, localnică.

Un alt localnic se plânge că cei doi au încercat să îi distrugă familia. „M-a sunat când eram la serviciu şi a zis să vin repede acasă că soţia mea e cu altul în casă. Nu era nimic adevărat”, a spus Ştefan Dumitra, vecin.
„Oamenii ăştia fac rău la toată lumea, sunt foarte răi, nu te poţi înţelege cu ei. Ne jignesc, ne ameninţă fără motiv”, a spus o altă localnică.

image

Vecinii spun că au depus numeroase plângeri împotriva celor doi bărbaţi

"Au sărit cu cuţitul la mine"

Ultimul scandal în care cei doi bărbaţi au fost implicaţi s-a întâmplat chiar ieri, când aceştia au sărit la bătaie. „Noi am cumpărat o casă, care  a fost a familiei Truică, iar de atunci nu mai avem pic de linişte. Nu ştim ce au cu noi aceşti oameni, că ne terorizează. Au intrat peste noi în casă, au sărit cu bâtele să ne omoare. Când am chemat poliţia să vină aici, să vadă ce se întâmplă, cei de la post au zis că nu pot veni din cauza zăpezii”, a spus Ionuţ Truică.
„Ne e adevărat ce spun. Ei au sărit cu cuţitul la mine, m-au tăiat la mână”, a spus Ionel Ciucă. Poliţiştii au început o anchetă. „Împotriva celor două persoane au fost întocmite mai multe dosare penale şi se efectuează cercetări pentru lovire, distrugere şi violare de domiciliu”, a spus comisarul Claudia Radu.

image

Claudia Radu

Supărat că localnicii îl reclamă la poliţie, Dumitru Ciucă a mers astăzi în audienţă la prim-procurorul Claudiu Turcin, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş. „A spus că se simte neîndreptăţit. Dosarele în care el şi fiul său sunt cercetaţi se află în prezent la poliţie. Deocamdată se fac cercetări, urmând să se ia măsurile legale. Dacă cele două persoane vor fi găsite vinovate, acestea riscă până la patru ani de închisoare”, a explicat Claudiu Turcin, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş. 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite