Slatina: Caricaturistul Gogu Neagoe va face caricaturile Elenei Udrea şi lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caricaturistul oltean, Gogu Neagoe are în aceste zile o expoziţie la Palatul Parlamentului, în cadrul Târgului Internaţional de Turism.

Gogu Neagoe a fost invitat să îşi expună câteva din lucrările sale premaite la diferite festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale la Palatul Parlamentului, dar şi să realizeze caricaturile invitaţilor prezenţi la Târgul Internaţional de Turism. “Printre ei o să fie şi Elena Udrea şi preşedintele Traian Băsescu. O să le fac şi lor câte o caricatură. Nu este prima dată când o am ca model pe Elena Udrea. Am mai întâlnit-o şi cu alte ocazii. Este foarte frumoasă”, a spus Gogu Neagoe.


Un caricaturist de cartea recordurrilor

Caricaturistul oltean a intrat în 2004 în Cartea Recordurilor după ce a realizat 131 de caricaturi telepatice. “Eram la festivalul de la Callatis, unde un prieten m-a rugat să fac un portret caricaturizat prietenei sale. L-am întrebat unde este fata si mi-a răspuns că este în altă localitate. Mi-a spus că o sună şi prin telefon o să-mi descrie câteva trasături ale ei şi să îi fac desenul. La final, a spus uimit că seamană foarte bine cu persoana cu care vorbisem la telefon. Mi-am dat seama că pot face un chip doar din câteva date pe care le aud, fără să fi văzut vreodată persoana”, a spus caricaturistul. După ce a participat la o emisiune televizată în care a făcut un portret telepatic în direct, iar asemănările au fost izbitoare, tânărul oltean a fost prezentat şi pe Euronews şi a ajuns în cartea recordurilor.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite