Slatina: Caravana Primăverii a ajuns la Alro. Angajatele au primit un mărţişor muzical de la elevii Palatului Copiilor/ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de la Palatului Elevilor „Adrian Băran” Slatina şi cei de la Şcoala Populară de Arte au oferit femeilor de la uzina de aluminiu un spectacol inedit cu ocazia zilei de 8 Martie.

Elevii de la Palatul Copiilor încep „Caravana Primăverii“. Artiştii împart daruri doamnelor din instituţii

Doamnele au primit mărţişoare unicat, confecţionate de elevii Secţiei Artă Decorată, şi au admirat spectacolul oferit de trupa de dans modern Eurostil şi Corul Vocess Primavaera. „Este un spectacol superb. M-au impresionat. De mult nu am mai avut parte de un asemenea eveniment care să exprime respectul arătat femeii. Ne bucurăm că avem copii talentaţi în oraş şi oameni care au ştiut să scoată la lumină acest talent!”, a declarat Sorina Preda, şefa Serviciului Salarizare.


Caravana Primăverii va ajunge astăzi şi mâine la mai multe instituţii publice, dar şi la redacţiile ziarelor locale. Copiii vor oferi circa 250 de mărţişoare şi mini-spectacole. „Oferim lucrări care au participat la concursurile naţionale şi internaţionale şi au fost apreciate ca unicat. 56 de copii au muncit la realizarea lor şi nu au avut parte nici de vacanţa de iarnă. Mie, ca profesor, îmi ia circa două ore confecţionarea unui mărţişor. Unui elev îi trebuie două şediţe, ceea ce înseamnă vreo patru ore. Greutatea nu constă în procedura de lucru, ci mai ales în procurarea materialelor necesare”, ne-a declarat profesorul Ioana Nichita.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite