Slatina: Cadavru cu semnalmentele judecătoarei dispărute la Corabia, găsit de poliţiştii bulgari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Bulgaria au găsit zilele trecute cadavrul unei femei care are semnalmentele judecătoarei Maria Lăcrămioara Năvală, din Corabia, dispărută în septembrie 2009.

Cadavrul a fost găsit în Dunăre, în zona oraşului Ruse şi a fost transportat la o morgă din Bulgaria, potrivit datelor anchetei. Poliţiştii din ţara vecină urmează să le trimită celor din Corabia semnalmentele femeii găsită decedată, dar şi planşe fotografice cu aceasta, pentru a se stabili dacă este vorba despre judecătoarea din Corabia. „Aşteptăm ca poliţiştii bulgari să ne trimită documentaţia necesară, urmând să stabilim dacă este  femeia din Corabia. În cazul în care se constată că este ea, cadavrul va fi adus în ţară şi vor fi finalizate cercetările privind dispariţia acesteia”, a spus comisarul Claudia Radu,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Maria Lăcrămioara Năvală a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, după ce a plecat de la locuinţa unde stătea împreună cu soţul său în Corabia. În timp ce poliţiştii olteni o căutau pe femeie în Dunăre, întrucât existau martori care spuneau că au văzut-o pe malul fluviului, soţul femeii, Nicu Năvală, susţinea că este răpită şi sechestrată. „Soţia mea nu se arunca în Dunăre pentru că nu avea de ce să se omoare. Într-adevăr, era grav bolnavă, dar nu ar fi fost în stare să îşi ia viaţa. Cred că a fost răpită şi sechestrată pentru că în ultima perioadă a primit nişte telefoane suspecte”, afirma bărbatul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite