Slatina: CRBL a încheiat incendiar Zilele Slatinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima seară dedicată Zilelor Slatinei s-a adresat elevilor, profesorilor, sportivilor şi antrenorilor. Sute de persoane, care prin rezultatele obţinute în educaţie sau sport au făcut cinste Slatinei, au primit în cadrul Galei Campionilor diplome şi premii în bani. Zilele oraşului au fost încheiate cu recitalurile interpreţilor Claudiu Mirea şi CRBL.

Cea de-a VI-a ediţie a manifestării „Slatina, dragostea mea”, organizată în acest an cu ocazia împlinirii a 643 de ani de atestare documentară, s-a încheiat aseară cu Gala Campionilor. Sute de tineri şi îndrumătorii lor au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, fiind recompensaţi pentru rezultatele de excepţie obţinute în învăţământ şi sport.

Premii pentru performanţă

image


Valoarea totală a premiilor acordate aseară este de 159.555 lei.
Bursa de merit „Eugen Ionescu”, în valoare de 100 de euro, s-a acordat pentru 60 de elevi care au obţinut premii cel puţin la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe specialităţi. Bursa de merit „Ion Minulescu”, în valoare de 75 de euro, a revenit celor 250 de elevi care au obţinut cea mai mare medie de absolvire a anului de învăţământ trecut. Bursa de merit „George Poboran”, în valoare de 50 de euro, s-a acordat pentru 34 de elevi de la şcolile de arte şi meserii care au obţinut premii la concursurile pe meserii. Premiul Special, în valoare de 50 de lei/elev s-a acordat interpreţilor individuali şi formaţiilor artistice ale unităţilor de învăţământ premiate la concursuri naţionale. Premiul de excelenţă, în valoare de 2000 de lei a revenit elevei Alina Dorobanţu, câştigătoarea Marelui Trofeu al Festivalului de Folclor Mamaia 2010.
Marele premiu acordat pentru sport a revenit celor 22 de sportivi cu performanţe la campionatele mondiale şi balcanice - câte 400 de lei. Au mai fost premiaţi 57 de sportivi individuali şi 45 de sportivi care au obţinut performanţe cu echipa.
Marele premiu pentru performanţe la olimpiadele internaţionale a revenit profesorului Angela Liţă de la CN „Ion Minulescu”- 350 lei. 108 profesori au primit diplome de merit şi câte 150 de lei.  Marele premiu pentru performanţe sportive la campionatele mondiale, europene şi balcanice, în valoare de câte 350 de lei, a fost acordat antrenorilor Petre Arnăutu, Felicia, Coneschi, Izolda Sîia, Costinel Sîia şi Cristi Rezeanu. 12 antrenori au obţinut premiul I, în valoare de 150 de lei.


CRBL a încins atmosfera

Momentele de premiere au fost alternate cu cele artistice, publicul fiind invitat să cânte şi să danseze alături de formaţia Domado, tinerele interprete Ioana Anuţa şi Emilia Dorobanţu, trupe de dans şi interpreţi de muzică uşoară de la Palatul Copiilor.
Zilele Slatinei s-au încheiat cu recitalurile soliştilor Claudiu Mirea şi CRBL. Component al îndrăgitei formaţii Simplu, CRBL a susţinut un concert de excepţie, din care nu au lipsit piesele noi cântate individual, dar şi primele piese de succes ale formaţiei.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite