Slatina: UPDATE Tânărul rănit în accident, transportat cu un elicopter SMURD în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au murit iar unul este grav rănit. Acesta este bilanţul accidentului grav de circulaţie petrecut sâmbătă pe DN 64, pe raza comunei oltene Brâncoveni.

UPDATE ORA 14.45 Tânărul de 18 ani care a fost rănit grav în accidentul de la Brâncoveni a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.
Ionuţ Neagu a fost diagnosticat de medicii slătineni cu politraumatisme, ruptură splină, mezenter, rect, fracturi grave la piciorul stâng şi la ambele mâini şi leziuni pulmonare. Băiatul a fost dus astăzi în jurul orei 11 cu o ambulanţă la Stadionul 1 Mai din municipiu, de unde a fost preluat de o echipă SMURD şi transportat cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Capitală.

ORA 12.00 Şoferul Alexandru Ionescu, de 18 ani, a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac de pe marginea drumului. „I. Alexandru, de 18 ani din municipiul Caracal, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, la efectuarea depăşirii unui alt autovehicul, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

image

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, echipajul de descarcerare dar şi două ambulanţe. „Salvatorii ajunşi la locul intervenţiei au găsit autoturismul lovit de un pom de pe marginea carosabilului şi pe cele patru victime în afara autoturismului, scoase din maşină de ceilalţi participanţi la trafic, una dintre ele fiind deja decedată“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Andrei Naval, Ionuţ Neagu şi Ionuţ Suciu au fost transportaţi la spital în stare gravă, însă doi dintre ei s-au stins. Unul dintre cei doi băieţi a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar celălalt a decedat în timpul nopţii, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-l ţine în viaţă. Ionuţ Neagu este singurul care a scăpat cu viaţă, acesta fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Tinerii erau elevi ai Liceului Teoretic Mihai Viteazul din Caracal.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite