Slatina: Bercea a plătit 5.000 de lei pentru libertatea fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a stat în arest preventiv mai bine de 10 zile pentru că şi-a bătut unchiul, Florin Anghel zis Ambasador, fiul interlopului Bercea Mondial a fost eliberat pe cauţiune de magistraţii olteni.

Bercea Mondial a plătit suma de 5.000 de lei pentru eliberarea fiului său, Ambasador. Tânărul a fost arestat preventiv pe 14  iunie, după ce şi-a bătut unchiul şi i-a distrus maşina. Pe 25 iunie, judecătorii olteni l-au pus în libertate. „Cauţiunea a fost stabilită de unul dintre judecători. Persoana în cauză are interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, este obligată să se prezinte la poliţie de câte ori este chemată şi nu are voie să schimbe localitatea de domiciliu fără încuviinţarea instanţei de judecată. De asemenea, cel în cauză are interdicţia de deţine sau folosi arme şi este obligatsă nu se apropie de partea vătămată şi de ceilalţi inculpaţi”, a explicat judecătorul Cosmin Mitrache, purtător de cuvânt al Tribunalului Olt.
Recursul pentru eliberarea pe cauţiune a lui Ambasador a fost judecat de magistraţii Silviu Oancea, Gheorghe Maruşcă şi Gheorghe Biolan.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite