Slatina: UPDATE/ Bercea Mondial nu scapă de arest. Magistraţii Tribunalului Olt i-au respins cererea de eliberare sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bercea Mondial a fost adus astăzi în faţa instanţei Tribunalului Olt. Însoţit de doi avocaţi, interlopul a cerut din nou eliberarea sub control judiciar.

UPDATE/  ora 14.30 În urmă cu puţin, instanţa Tribunalului Olt s-a pronunţat. Magistraţii au respins cererea de eliberare a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, considerând-o inadmisibilă. Avocaţii inculpatului au formulat recurs, acesta urmând să fie judecat la Curtea de Apel Craiova.

Sandu Anghel s-a prezentat în urmă cu puţin timp în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt. Bercea s-a apărat din nou, spunând că este nevinovat. Reprezentat de doi avocaţi, unul din Bucureşti, iar celălalt din Craiova, şi susţinut de unul dintre băieţii săi, interlopul le-a cerut magistraţilor ca nepotul lui, Mercedes, să fie audiat. „Sunt nevinovat! Nu l-am tăiat eu pe nepotul meu. Cer ca victima să fie audiată“, a spus Bercea.

În încercarea de a-i convinge pe magistraţi să-l elibereze, Sandu Anghel a spus că va respecta condiţiile cerute de lege şi că nu are de gând să plece din ţară. "Vă rog să îmi aprobaţi cererea de eliberare, nu voi pleca din ţară. Mă voi prezenta la poliţie de câte ori voi fi chemat, iar dacă e nevoie, semnez şi de patru-cinci ori pe zi", a mai spus Bercea. Fiul acestuia, dar şi avocaţii lui au refuzat să facă vreo declaraţie presei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite