Slatina: Bercea Mondial, transferat de la arestul IPJ Olt la Penitenciarul din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu se mai află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt.

Potrivit comisarului –şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a inspectoratului, acesta a fost dus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. “Persoana în cauză a fost transferată la Craiova în urmă cu două zile”, a spus Claudia Radu.

La sfârşitul săpătânii trecute, magistraţii olteni i-au prelungit lui Bercea mandatul de arestare preventivă. Interlopul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor. Bercea este acuzat că şi-a înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, într-un bar din Drăgăneşti Olt

Soţia interlopului, Fănica Anghel, dar şi fiul acestuia, Florin Anghel, zis "Ambasador", au fost şi ei trimişi în judecată. Fănica este anchetată pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă, iar Ambasador pentru săvârşirii infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite