Slatina: Bătrânul care şi-a sugrumat soţia, arestat penru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul de 66 de ani, din localitatea olteană Vultureşti, care zilele trecute şi-a omorât soţia prin sugrumare, a fost arestat preventiv.

Judecătorii au decis aseară arestarea lui Constantin Vâlcu pentru 29 de zile pentru infracţiunea de omor calificat. „Bărbatul  a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a hotărât cercetarea lui în stare de arest. Bărbatul riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare”, a declarat Ştefan Noajă, procurorul de caz. Constantin Vîlcu şi-a ucis soţia, pe Mariea, de 62 de ani, pentru că aceasta vroia să plece de acasă.
“Femeia consumase acool şi nu dormise acasă în acea noapte. S-au luat la ceartă, iar ea a vrut să plece din nou. Atunci bărbatul i-a pus mâna în gât şi a împins-o. În urma autopsiei, medicul legist a constatat că decesul femeii a survenit prin asfixie mecanică prin sugrumare ca urmare a fracturării cartilajului tiroid şi a osului hioid”, a mai spus procurorul Noajă.
Cei doi soţi erau căsătoriţi de 40 de ani şi aveau doi copii. Bărbatul le-a mărturisit anchetatorilor că femeia se apucase de băutură şi că în ultimul timp dormea pe unde apuca.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite