Slatina: Bătrână accidentată mortal în timp ce traversa strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autovehiculul implicat în accident
Autovehiculul implicat în accident

O bătrână de 82 de ani, din comuna olteană Pleşoiu, şi-a pierdut viaţa aseară, după ce o maşină a lovit-o în plin în timp ce traversa strada.

Tragedia s-a produs în jurul orei 18.25. Potrivit poliţiştilor, Ana S. s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovită de un autoturism condus de Sandu C., de 61 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea. În urma impactului, femeia  a fost rănită grav şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Slatina. Cu toate eforurile depuse de medici pentru a-i salva viaţa, bătrâna a decedat.
Şoferul le-a spus poliţiştilor că în faţa sa circula un microbuz şi că a observat-o târziu pe bătrână. A frânat, dar nu a mai putut evita impactul, a spus el. „Urmele de frânare sunt pe o distanţă de aproape 14-15 metri. Din declaraţiile conducătorului auto reiese că bătrâna s-a asigurat că nu vin maşini doar din partea stângă”, a explicat Cristi Rădoi, din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului

Poliţiştii au făcut cercetări şi au ridicat probe de la faţa locului. „Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Circulaţia a fost oprită în zonă pe perioada măsurătorilor. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite