Slatina: Bărbatul înjunghiat de fiul său a fost mutat de la Reanimare pe secţia de Chirurgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii spun că starea sa de sănătate este stabilă. Agresorul este cercetat de poliţişti şi riscă să ajungă la închisoare.

Ion Boncea, de 40 de ani, din comuna Poboru, a ajuns sâmbătă la Spitalul din Slatina, după ce a fost înjunghiat în abdomen. Medicii l-au internat de urgenţă în secţia Anestezie Terapie Intensivă. „Pacientul a fost adus la spital cu o plagă penetrantă abdominală, starea lui fiind gravă. Colegii mei au lucrat cu responsabilitate şi l-au salvat pe bărbat de la moarte. Ieri a fost transferat de la Reanimare la secţia Chirurgie, iar în prezent starea lui de sănătate este bună”, a spus medicul Romeo Stănculescu, directorul medical şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Ion Boncea a fost înjunghiat de fiul său, Dumitru Boncea, de 17 ani, în urma unui conflict în familie. Vecinii spun că bărbatul s-a certat cu soţia sa, iar băiatul a auzit scandalul şi şi-ar fi înjunghiat tatăl.

Poliţiştii îl cercetează acum pe tânărul care riscă să ajungă la închisoare. „S-au întocmit acte premergătoare, iar în funcţie de concluziile medico-legale se va stabili încadrarea juridică”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite