Slatina: Băiatul care a fost salvat de la înec şi-a revenit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul nr. 1 din Craiova, unde este internat, spun că starea lui este bună. 

„Pacientul se află internat la Secţia Pediatrie a spitalului nostru, iar în prezent starea sa de sănătate este stabilă”, a spus Cristina Germăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului nr. 1 din Craiova.
Adrian Oprea, de 15 ani, din Coarbia, a ajuns aseară la spital, în şoc hipotermic după ce a căzut într-un canal, adiacent Dunării. Băiatul era împreună cu fratele său Florin Oprea, de 13 ani, şi două tinere, şi încercau să traverseze canalul. La un moment dat, gheaţa s-a spart, iar cei doi fraţi au căzut în apă. Adrian a fost salvat de ajutorul şefului de post din comuna Izbiceni, Constantin Ciutescu. „În momentul producerii tragediei, agentul principal, aflându-se în timpul liber, la domiciliul său, care este situat în apropierea canalului, a auzit ţipetele celorlalţi tineri şi s-a deplasat la locul incidentului. Văzând tinerii căzuţi în apă, poliţistul a intervenit cu promptitudine şi a reuşit să-l salveze pe minorul de 15 ani”, a spus comisarul de poliţie Claudia Radu.

Celălalt băiat nu a mai putut fi salvat şi a murit în apa îngheţată. „Pompierii au acţionat timp de două ore pentru a recupera trupul neînsufleţit al minorului”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite