Slatina: Avocaţii, notarii şi patronii de firme, datori la Casa de Asigurări de Sănătate Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Asigurări de Sănătate Olt încasează lunar de la persoanele din aceste categorii între 300.000 şi 400.000, sume mici faţă de întregul sold.

Aproape 4.000 de persoane din judeţul Olt cu profesii liberale sau care deţin autorizaţii pentru desfăşurarea de activităţi independente au datorii la plata asigurărilor de sănătate de aproximativ trei milioane de lei. „Avem circa 3.900 de persoane care desfăşoară activităţi independente sau au profesii liberale, adică avocaţi, executori judecătoreşti, notari, patroni de firme, taximetrişti etc. şi care au restanţe la plata asigurărilor de sănătate“, a spus Constanţa Coteneanu, purtătoarea de cuvânt a CAS Olt.

Rămân datori lunar

Potrivit acesteia, avocaţii, executorii judecătoreşti, notarii sau patronii de firme înregistrează aproape lunar restanţe. „Aproape în fiecare lună se înregistrează restanţe, iar sumele încasate lunar sunt între 300.000 şi 400.000 lei, adică mici faţă de întregul sold“ a precizat purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt. Reprezentanţii CAS Olt se aşteaptă ca până la sfârşitul acestui an să fie încasată de la persoanele cu profesii liberale sau care desfăşoară activităţi independente suma de 26,5 milioane de lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite