Slatina: Au fost prinşi de jandarmi în timp ce transportau bunuri furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 19 ani, din municipiul Slatina, au fost prinşi de jandarmi zilele trecute în timp ce transportau mai multe bunuri furate chiar de la locuinţa tatălui unuia dintre aceştia.


Potrivit jandarmilor, Costinel I. şi Florin M. au fost depistaţi în zona podului rutier de peste râul Olt, aceştia transportând mai multe produse electronice.
„Asupra celor în cauză, jandarmii au găsit o combină muzicală, 2 boxe audio, 1 DVD player şi 40 de CD-uri şi DVD-uri, cei doi fiind contradictorii în declaraţii referitor la provenienţa şi destinaţia bunurilor”, a explicat Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

Potrivit oamenilor legii, în urma verificărilor s-a stabilit că cei doi furaseră  bunurile din locuinţa lui  Marian I., tatăl unuia dintre ei.
Celor în cauză li s-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt între rude apropiate, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal. Dosarul cu actele de constatare şi bunurile recuperate au fost predate organelor de poliţie, pentru continuarea cercetărilor”, a mai spus Botan.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite