Slatina: Asistenta bătută de medicul stomatolog a fost mutată la Colegiul Alexe Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patricia spune că se teme de medicul bătăuş
Patricia spune că se teme de medicul bătăuş

În timp ce ancheta Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS) Slatina bate pasul pe loc, asistenta Patricia Ardeleanu a solicitat mutarea iar medicul bătăuş s-a întors la locul de muncă

Cercetările continuă în cazul medicului Florin Anghelescu care a agresat-o pe asistenta Patricia Ardeleanu. Dacă reprezentanţii Colegiului Medicilor Dentişti Olt au strâns întreaga documentaţie şi au pus dosarul „la păstrare“ până când justiţia se va pronunţa, la DPAS Slatina e linişte. Conducerea instituţiei refuză să dea vreun detaliu cu privire la ancheta care se desfăşoară de aproape trei săptămâni. „Vă vom comunica decizia pe care o vom lua la sfârşitul anchetei“, ne-a declarat Marian Nicolae, directorul instituţiei. Până acum însă singura noutate în acest caz este mutarea asistentei Patricia Ardeleanu. „Am preferat să mă mut pentru a-l evita. Evident că mi-aş fi dorit să rămân acolo, dar nu se putea doar dacă pleca medicul“, a declarat pentru Adevărul de Seară asistenta Patricia Ardeleanu, care a fost mutată la începutul lunii februarie la cabinetul de la Colegiul Tehnic Alexe Marin din Slatina.

Martorii refuză să dea declaraţii

În urma loviturii primite asistenta Patricia Ardeleanu a riscat să piardă sarcina şi urmează şi acum tratament. Deşi nu a mai dat ochii cu medicul bătăuş de mai bine de două săptămâni, asistentei îi este şi acum frică de el. „Eu îmi doresc din tot sufletul să se ia nişte măsuri, dar el şi acum umblă liber pe stradă, şi mi-e frică să mă întâlnesc cu el pentru că poate oricând să dea în mine, din nou“, a precizat Patricia. Ancheta este cu atât mai greoaie cu cât martorii refuză să dea vreo declaraţie cu privire la incident, singurul care a făcut acest lucru este gardianul Cătălin Rada.

Istoric

Medicul Florin Anghelescu s-a întors la sfârşitul săptămânii trecute din concediul de odihnă şi continuă să le ofere consultaţii elevilor Colegiului Ion Minulescu din Slatina. Acesta şi-a bătut acum trei săptămâni asistenta înscărinată. Incidentul s-a petrecut la cabinetul stomatologic pentru elevi de la Colegiul „Ion Minulescu“ din Slatina. Anghelescu nu este la prima abatere de acest gen.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite