Slatina: Artiştii şi afaceriştii au donat pentru copiii autişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan şi Dani au prezentat licitaţia pentru mingea finalei Cupei UEFA
Răzvan şi Dani au prezentat licitaţia pentru mingea finalei Cupei UEFA

Mingea cu care s-a jucat ultima finală a Cupei UEFA dintre Şahtiorul  lui Răzvan Raţ şi Werder Bremen s-a vândut cu 3.100 lei.

De la maestrul Tudor Gheorghe care a cântat gratis la eveniment, la vedetele de televiziune Răzvan şi Dani care au prezentat spectacolul, la artiştii slătineni care şi-au donat câteva picturi ca să fie licitate, la forbalistul Răzvan Raţ care a donat o minge de la Şahtior şi echipamentul în care a jucat la meciul România-Franţa, cu toţii au făcut un gest frumos în prag de sărbători. „Avem o căsuţă la roşu pe care aceşti oameni au cumpărat-o şi trebuie să facem ceva cu ea. Trebuie să devină centrul de care zeci sau sute de copii din judeţ au nevoie“, a spus Dani Oţil.

O carte despre familia regală, 2.100 de lei

Inimile oamenilor de afaceri, ale bancherilor şi ale directorilor de instituţii s-au înmuiat atunci când maestrul Tudor Gheorghe le-a cântat doine, balade şi le-a adus aminte de părinţi, de copilărie. „M-au sunat, mi-au spus despre ce este vorba şi am venit până aici, la Slatina. Când m-au întrebat cât le cer, le-am spus că eu nu am voie să iau un leu dacă este un spectacol de binefacere“, a spus Tudor Gheorghe.
Oamenii cu bani au licitat mult pentru fiecare obiect. Bătălia cea mai mare s-a dat pentru mingea cu care s-a jucat finala Cupei UEFA între Şahtior Donetk şi Werder Bremen care a fost adjudecată de un patron pentru 3.100 de lei. Acesta a cumpărat şi tricoul lui Răzvan Raţ cu 800 de lei, dar şi o sticlă de vin cu 300 de lei. „Mingea şi tricoul le-am cumpărat pentru fiul meu, iar vinul este pentru mine. Este extraordinar ce fac aceşti tineri şi mă bucur că pot să ajut“, a spus Ilie Popescu, patron. S-au vândut bine la licitaţie şi unul din tablourile Andreei Vlăduţ care a fost achiziţionat pentru 1.200 de lei, dar şi o carte despre istoria familiei regale cu autografele Regelui Mihai şi ale membrilor familiei care a fost licitată pentru 2.100 de lei.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite