Slatina: Articole sportive de la norvegieni pentru şcolile şi grădiniţele din judeţ. Află aici regulile concursului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma selecţiei microproiectelor, vor fi aleşi câştigătorii. Patru şcoli şi patru grădiniţe din judeţul Olt vor primi articole sportive.

Unităţile şcolare câştigătoare vor beneficia de un pachet care cuprinde 20 de cercuri de gimnastică, 20 de corzi pentru sărit, 20 de discuri zburătoare, 3 mingi de baschet, 3 mingi de fotbal, 3 mingi de volei, 5 seturi de palete şi fluturaşi pentru badminton şi alte 5 seturi de palete de tenis de masă cu mingi pimpong. Unităţile preşcolare care vor fi desemnate câştigătoare vor primi 20 de corzi pentru sărit, 40 mingi de cauciuc, 20 mingi de gimnastică, 20 de saci pentru sărit şi 10 saltele de gimnastică.
„Ministerul Sănătăţii, printr-un proiect finanţat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru creşterea economică şi dezvoltarea sustenabilă în România şi cofinanţat de Ministerul Sănătăţii din România, sprijină derularea unor microproiecte de către unităţile de învăţământ şcolar şi preşcolar din judeţul Olt, precum şi organizaţii neguvernamentale, axate pe adoptarea unui comportament sănătos“, se specifică într-un comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului Şcolar. Termenul limită de depunere a fişelor de microproiect este 10 aprilie. Acestea pot fi depuse atât la Direcţia de Sănătate Publică Olt cât şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt. Pe 15 aprilie vor fi afişate rezultatele. Fişa de microproiect şi regulamentul de participare se pot descărca de pe www.aspjolt.ro şi http://isjolt.ot.edu.ro.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite