Slatina: 400 de pachete de ţigări şi o instalaţie de produs alcool, confiscate de poliţişti în urma unor percheziţii în Corabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Corabia împreună cu Serviciul de Investigare a Fraudelor şi Serviciul de Intervenţie Rapidă au efectuat 8 percheziţii în acest sfârşit de săptămână în zona oraşului Corabia.

„Peste 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au efectuat 7 percheziţii în Corabia şi o percheziţie într-o comună din apropiere în vederea efectuării de verificări sub aspectul comercializării de prosude accizabile, ţigarete şi alcool fără respectarea prevderilor legale în domeniu“, a spus Roxana Filip, inspector principal de poliţie. În urma percheziţiilor, oamenii legii au confiscat 395 pachete de ţigări şi 246 de litri băuturi alcoolice contrafăcute, valoarea totală a produselor fiind de 3.400 lei. De asemenea, poliţiştii au mai descoperit în locuinţa unei persoane o instalaţie artizanală de produs alcool, care a fost confiscată. „Verificările continuă la nivelul Poliţiei oraşului Corabia, urmând a fi înştiinţată Garda Financiară pentru luarea măsurilor legale conform competenţei“, a precizat Roxana Filip, inspector principal de poliţie.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite