Slatina: O viitoare asistentă de 22 de ani s-a spânzurat de un cui. Află ce a scris în biletul de adio!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra locuia în comuna olteană Fălcoiu, cu părinţii şi cele două surori ale sale. Era o fire veselă, cuminte şi urma Şcoala Postliceală Sanitară din Caracal, spun apropiaţii.

Mirela Ştefan a fost găsită spânzurată în această dimineaţă. “Eram la bar, când una dintre fete a venit şi m-a strigat «tati, tati, hai repede că s-a spânzurat Mirela!» Nu îmi venea să cred când am auzit una ca asta. Când m-am dus acasă, fata era moartă. Nu ştiu ce a fost în capul ei să ne facă aşa ceva. Nu era supărată, nu avea probleme. Aseară a stat cu fetele la poartă, au făcut focul, au ascultat muzică. Era un pic bolnavă, ieri a făcut o perfuzie, dar nu era nimic grav. Îşi dorea atât de mult să devină asistentă medicală şi acum …”, a spus plângând Gheorghe Ştefan, tatăl tinerei moarte.

image

Gheorghe Ştefan (dreapta), tatăl tinerei moarte

S-a spânzurat de un cui

Fata s-a spânzurat de un cui, ce era bătut în zidul camerei în care locuia. Paramedicii SMURD şi medicul de pe Ambulanţa ajunsă la faţa locului au resuscitat-o pe tânără mai bine de o jumătate de oră. „Resuscitarea cardio-pulmonară a fost efectuată timp de 30 de minute, însă fără evoluţie favorabilă. Medicul de pe ambulanţă a constatat decesul victimei”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

image

Sora Mirelei (stânga)

image

Cealaltă soră a Mirelei

“Sunt bolnavă”

Familia tinerei se află în stare de şoc şi nu îşi explică gestul acesteia. Potrivit poliţiştilor, fata a lăsat un bilet de adio în care a scris: “Dragi părinţi, vă rog să mă iertaţi că am făcut lucrul acesta, dar sunt bolnavă şi obosesc repede”.

image

Biletul de adio pe care l-a lăsat fata

Împietrite de durere, cele două surori ale Mirelei au leşinat astăzi de mai multe ori. “Era o fată atât de respectuoasă şi de cuminte. Ştiu că avea unele probleme de sănătate, dar nu erau grave. În urmă cu o săptămână fusese internată la Spitalul Militar din Craiova, că nu se simţea bine, era slăbită. Spunea că are depresie, că nu poate dormi noaptea şi că oboseşte foarte repede. Medicul i-a spus să stea liniştită, că nu e nimic grav”, au spus rudele tinerei.

image

Vecinii sunt şocaţi de gestul tinerei

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. “Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipiului Caracal, în vederea efectuării necropsiei. Asupra decedatei a fost găsit un bilet prin care îşi exprima gestul extrem. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite