Slatina: Află AICI pe cine şi cu cât premiază primăria la „Slatina, dragostea mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De zilele oraşului, primăria îi va premia pe toţi slătinenii care fac cinste localităţii- elevi, profesori, sportivi, antrenori şi cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Premiile, în valoare de 177.555 lei, vor fi acordate în cadrul manifestării „Slatina, dragostea mea”, organizată în perioada 20- 22 ianuarie.

Burse de merit, premii de excelenţă, premii speciale- Primăria Slatina nu va uita pe nimeni dintre cei care reprezintă o mândrie pentru localitate. Sute de persoane vor urca pe scenă în cadrul manifestării „Slatina, dragostea mea” pentru a-şi primi premiile la una dintre cele trei gale: Gala Superlativelor, Gala Campionilor sau Gala Seniorilor. Cheltuielile legate de burse şi premii sunt de 177.555 lei, întreaga manifestare costând anul acesta 300.000 de lei.

• Bursa de merit „Eugen Ionescu”, în valoare de 100 de euro, se va acorda pentru 60 de elevi care au obţinut premii cel puţin la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe specialităţi. Printre aceştia se numără Alexandru Barbu- medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Geografie- Polonia 2010, Ionela Păun- premiul I Concursul Internaţional de Creaţie, Iulia Tătuc- premiul II Cocnursul internaţional de Creaţie şi Ema Rădulescu- premiul I Concursul Internaţional de Scriere Creativă.

• Bursa de merit „Ion Minulescu”, în valoare de 75 de euro, se va acorda pentru 250 de elevi care au obţinut cea mai mare medie de absolvire a anului de învăţământ trecut. Cei mai mulţi provin de la: Şcoala „Eugen Ionescu”- 53 de elevi, Şcoala „Ştefan Protopopescu”- 29 elevi şi CN „Radu Greceanu”- 29 elevi, toţi cu media 10.

• Bursa de merit „George Poboran”, în valoare de 50 de euro, se va acorda pentru 34 de elevi de la şcolile de arte şi meserii care au obţinut premii la concursurile pe meserii. Dintre aceştia, opt elevi ai Palatului Copiilor Slatina au obţinut locul I la faza naţională.

• Premiul Special, în valoare de 50 de lei/elev se va acorda pentru interpreţii individuali şi formaţiile artistice ale unităţilor de învăţământ premiaţi la concursuri naţionale. Premiul de excelenţă, în valoare de 2000 de lei se va acorda elevei Alina Dorobanţu, câştigătoarea Marelui Trofeu al Festivalului de Folclor Mamaia 2010.


• Premii pentru sportivi. Marele premiu va reveni celor 22 de sportivi cu performanţe la campionatele mondiale, europene şi balcanice - câte 400 de lei. 57 de sportivi individuali: 200 lei premiul I, 160 lei premiul II, 130 lei premiul III. 45 de sportivi vor fi premiaţi pentru performanţele echipei: câte 130 lei premiul I, 90 lei premiul II, 50 lei premiul III.

• Profesori şi antrenori. Marele premiu pentru performanţe la olimpiadele internaţionale va reveni profesorului Angela Liţă de la CN „Ion Minulescu”- 350 lei. 108 profesori vor primi diplome de merit şi câte 150 de lei.  Marele premiu pentru performanţe sportive la campionatele mondiale, europene şi bacanice, în valoare de câte 350 de lei, va fi acordate antrenorilor Petre Arnăutu, Felicia Coneschi, Izolda Sîia, Costinel Sîia şi Cristi Rezeanu. Premiul I, în valoare de 150 de lei, va fi acordat la 12 antrenori.

• Seniori. 18 cupluri care au împlinit anul trecut 50 de ani de căsătorie vor fi premiate cu câte 1000 de lei/familie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite