Slatina: Afaceristul dispărut este căutat şi în Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au extins căutările în cazul omului de afaceri
Poliţiştii au extins căutările în cazul omului de afaceri

Lucian Cristinel Comana, de 31 de ani, este căsătorit şi are o fetiţă minoră. Bărbatul a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, după o ceartă cu familia sa, şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au extins căutările în cazul omului de afaceri, Lucian Cristinel Comana, de 31 de ani, din Slatina, care a dispărut în condiţii suspecte în urmă cu o săptămână. Oamenii legii îl caută şi în judeţul Vâlcea, întrucât acesta i-a trimis soţiei o scrisoare în care îşi cere iertare de la ea şi care are ştampila unui oficiu poştal de acolo. “Continuăm căutările. Tot ce ştim până în prezent este faptul că persoana dispărută a plecat de la domiciliu după o ceartă în familia. Nu avem deocmadată alte indicii în afară de faptul că este posibil ca bărbatul să se afle pe raza judeţului Vâlcea”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Oamenii legii au împărţit ieri fotografii cu chipul şi semnalmentele bărbatului dispărut şi i-au rugat pe oameni ca în cazul în care îl văd sau deţin vreo informaţie despre el să sune la 112.

“Ne gândim la ce e mai rău”

Vecinii spun că  bărbatul era fericit şi că se înţelegea bine cu familia sa. “Avea de toate, o afacere, familie, copil. Ultima dată l-am văzut săptămâna trecută. Nu mi s-a părut supărat. Nu ştiu ce să zic, nu am auzit niciodată certuri sau bătăi la el în casă. Era un om foarte cuminte şi respectuos. Nu îmi dau seama ce s-a putut întâmpla cu el”,  a spus Marin Bănică, vecin. “Stau în blocul ăsta de foarte mulţi ani şi îi cunosc bine familia. Nu ştiu să fi avut probleme”, a completat un alt vecin.  Rudele se tem ca bărbatul să nu fi făcut vreun gest necugetat. “Ne gândim la ce e mai rău. Să nu îl fi luat cineva şi să îi fi făcut vreun rău. Cine ştie ce s-o fi întâmplat cu el”,  a spus Eufrosina Floarea, o altă vecină. Apropiaţi ai familiei spun că Lucian ar fi fugit cu banii firmei şi nu cred că acesta s-ar fi sinucis. Poliţiştii l-au dat în urmărire generală pe bărbat si nu exclud nici varianta sinuciderii şi nici pe cea a unei posibile răpiri.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite