Slatina: Acţiuni la trecereile de pietoni. Poliţiştii au amendat zeci de persoane care au traversat strada neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje ale Serviciului Rutier Olt au acţionat astăzi pe străzile municipiului Slatinei, pentru a depista şi sancţiona pietonii care traversează neregulamentar.

Acţiunea s-a desfăşurat în intervalul orar 8.00 – 12.00, la aceasta participând 27 de poliţişti de la Rutieră, dintre care 6 ofiţeri şi 21 de agenţi. Până la ora 10.30, oamenii legii au amendat peste 50 de pietoni indisciplinaţi în trafic.

image

„În ultima perioadă, tot mai mulţi pietoni traversează pe culoarea roşie a semaforului sau prin locuri interzise şi se expun astfel la evenimente rutiere grave. În cazul unui accident de circulaţie produs pe fondul indisciplinei pietonilor, vinovăţia aparţine acestora. Recomandăm pietonilor să respecte regulile de circulaţie în trafic pentru a nu-şi pune în pericol viaţa. Astfel de activităţi se vor defăşura şi în municipiul Caracal”, a spus comisarul Cristi Rădoi, din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Persoanele care au fost depistate în timp ce traversau strada neregulamentar au fost sancţionate cu amendă în valoare de 134 de lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite