Slatina: Acţiunea „Municipii în siguranţă” a făcut victime printre şoferii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti au acţionat zilele trecute pe străzile din Slatina, în cadrul acţiunii „Municipii în siguranţă”. Oamenii legii au aplicat numersoase sancţiuni şi au identificat mai mulţi infractori.

41 de poliţişti de la Ordine Publică, 10 de la Poliţia Rutieră, 27 de la  Investigaţii Criminale şi alţi  9 poliţişti de la alte structuri au desfăşurat controale pe raza municipiului Slatina.    
Poliţiştii au aplicat 142 de sancţiuni contravenţionale pentru diferite nereguli. „Acţiunea a avut ca scop asigurarea unui climat de siguranţă civică şi crearea cadrului operaţional necesar desfăşurării activităţilor specifice muncii de poliţie pentru diminuarea fenomenului infracţional. În cadrul acestei aciuni au fost prinşi 6 infractori şi au fost aplanate 11 stări conflictuale. De asemenea, poliţiştii au reţinut mai multe permise de conducere şi certificate de înmatriculare ale maşinilor”, a declarat comisarul de poliţie Claudia Radu.

Hoţi prinşi

Agenţii de poliţie i-au identificat pe Georgian B., de 21 de  ani, M. A., de 17 ani, şi  Ion P., de 21 de ani, toţi din municipiul Slatina, bănuiţi de comiterea mai multor furturi.
„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2008, cei în cauză au sustras mai multe componente electronice de transmitere a semnalului prin cablu, aparţinând unei societăţi comerciale de reţele prin cablu din Slatina, în valoare totală de aproximativ 11.000  lei”, a mai spus Claudia Radu. 
Cei trei tineri sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite