Slatina: Accident provocat de un tânăr polonez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns la spital în această dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe strada Drăgăneşti din municipiul Slatina.

Potrivit poliţiştilor, K.M., de 22 de ani, cetăţean polonez, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o semiremorcă, din direcţia Slatina –Brebeni, a efectuat virajul la stânga, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de Alexandru V., de 19 ani, din comuna Coteana, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului au fost răniţi şoferul din Coteana şi alte două persoane, Rodica M., de 32 de ani şi Eugen D., de 20 de ani, din aceeaşi localitate, pasagere în maşina condusă de acesta. Două dintre victime au fost duse la spital cu ambulanţa, iar şoferul rănit a fost preluat de echipajul SMURD. „Pacientul era  conştient, cooperant, dar prezenta traumatism cranio-cerebral şi excoriaţii la nivelul feţei. După acordarea primului ajutor, pacientul a fost predat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.
„Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat comisarul-şef Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite