Slatina: Accident provocat de o şoferiţă neatentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Teslui, a ajuns aseară la spital, după ce mopedul pe care îl conducea a fost lovit de un autoturism.

Accidentul rutier s-a produs pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina. Potrivit poliţiştilor, Mariana S., din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, nu i-a acordat prioritate de dreapta mopedului, condus de Viorel M., şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, bărbatul de pe moped a fost rănit. „Victima era conştientă, stabilă hemodinamic şi prezenta dureri toracale şi o plagă în zona maxilarului. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost predat echipajului de la Ambulanţă, fiind apoi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Poliţiştii o anchetează acum pe şoferiţa care a provocat accidentul. „Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite