Slatina: Accident la Podul Olt: doi tineri au fost răniţi, după ce au intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 24 de ani şi o minoră de 16 ani, ambii din municipiul Slatina, au ajuns aseară la spital în urma unui accident de circulaţie petrecut la Podul Olt.

Poliţiştii spun că evenimentul rutier s-a produs după ce conducătorul auto, Constantin M., a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de iluminat public. În urma impactului, şoferul şi pasagera din dreapta sa, Cristina D., au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri pasagerei care a fost găsită, conştientă, cooperantă, prezentând tahicardie şi excoriaţii la nivelul membrelor superioare. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina. Şoferul autoturismului a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă, fiind şi el transportat la spital”, a explicat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt a Inspectortului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.  

Poliţiştii au dechis o anchetă. "Conduscătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat comisarul de poliţie Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite