Slatina: Accident grav pe DN 65. O şoferiţă a rămas încarcerată în autoturismul său, după ce a intrat într-un autocamion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii s-au chinuit minute bune să o scoată dintre fiarele maşinii. Medicii se luptă acum să îi salveze viaţa.

O femeie de 47 de ani, din Craiova, a fost rănită grav în urma unui accident de circulaţie, petrecut în urmă cu câteva ore pe DN 65, la Pădurea Saru’. Adriana P. conducea un autoturism marca Matiz, dinspre Craiova către Slatina. Potrivit poliţiştilor, într-o curbă femeia a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un autocamion încărcat cu pământ, condus de Florin Neghină, din localitatea Scărişoara. În urma impactului violent, şoferiţa a rămas prinsă între fiarele maşinii. „Am intervenit pentru a îndepărta uşa din partea stângă a maişinii pentru a scoate victima. Femeia era conştientă, dar prezenta multiple traumatisme. Intervenţia a durat aproximativ 15 minute”, a declarat un pompier de la Descarcerare.

image

Victima a fost preluată de o salvare aflată în trafic, care a dus-o imediat la spital. Medicii spun starea sa de sănătate este gravă.

Trafic blocat


Şoferul autocamionului spune că a încercat să evite impactul, dar nu a mai avut ce face. „Am văzut că a intrat pe contrasens şi am frânat, uitaţi, se şi văd urmele. Nu am aveam cum să evit impactul, ea venea chiar pe banda mea”, a spus Florin Neghină.

image

Şoferul autocamionului spune că nu a putut evita impactul

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. „Celor doi conducători auto urmează să li se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cristi Rădoi, din cadrul Serviciului Rutier Olt. Circulaţia a fost oprită aproape o oră. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini pe o distanţă de peste doi kilometri.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite