Slatina: A spart un magazin şi a furat alimente şi băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat din oraşul Piatra Olt riscă să ajungă după gratii după ce a dat iama într-o societate comercială şi a furat alimente şi băuturi alcoolice.

Poliţiştii din Fălcoiu au fost sesizaţi ieri de Cerasela G., administrator al unei societăţi comerciale cu profil alimentar, din localitate, despre faptul că în noaptea de 20/21 decembrie 2010, persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie a unităţii, neasigurată cu pază, băuturi alcoolice şi produse alimentare în valoare de 300 lei. În aceeaşi zi, Ionel C., din comuna Fălcoiu, a sesizat faptul că tot în noaptea respectivă cineva a pătruns în locuinţa sa, de unde a sustras bunuri electrocasnice şi articole de îmbrăcăminte, valoarea prejudiciului fiind de 400 lei.
   
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Fălcoiu l-au identificat pe autorul furturilor ca fiind Emil M., de 52 ani, din oraşul Piatra-Olt. „Bunurile sustrase din comiterea celor două furturi fiind recuperate şi restituite părţilor vătămate. În ambele cazuri, au fost întocmite acte procedurale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat comisarul Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite