Slatina: A spart casetele aparatelor de jocuri electronice şi a furat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţul este cercetat acum pentru infracţiunea de furt calificat şi riscă să ajungă la închisoare.

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Dobrosloveni l-au identificat, zilele trecute, pe Gheorghe S., de 21 ani, din localitate, suspect de comiterea unui furt dintr-o societate comercială. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că în noaptea de 21/22 februarie, tânărul a intrat în interiorul unei societăţi comerciale din comună, unde a spart casetele cu bani ale celor trei maşini de jocuri electronice şi a furat suma de 1.200 de lei. De asemenea, el a furat ţigări şi băuturi alcoolice, valoarea totală a prejudiciului fiind de 1.270 lei.

„Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, persoana în cauză fiind cercetată în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a spus comisarul Claudia Radu.

Alte patru persoane (trei tineri din Balş şi o tânără din Piatra Olt) au fost prinse în timp ce furau multe profile din aluminiu şi componente electrice, precum şi un schelet metalic de la o şcoală. „Şi în aceste cazuri s-au întocmit acte premergătoare pentru furt calificat”, a mai spus Claudia Radu. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite