Slatina: A lovit un autoturism pe care l-a proiectat într-un lan de floarea-soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie petrecut în urmă cu două ore pe raza comunei Brâncoveni din  judeţul Olt.

Vasile N., din Olt,  în timp ce conducea un autoturism Cielo, dinspre Caracal către Slatina, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers şi a lovit din spate un autoturism Hyundai,  condus de Vasile M., din Slatina. În urma impactului,  Hyundai-ul a fost proiectat pe câmp, într-un lan de floarea – soarelui. „Soţul meu a frânat pentru că în faţă avea o altă maşină al cărei şofer a pus frână. Cel cu Cielo, care venea din spate, a intrat în noi. Ca să nu lovim maşina din faţa noastră, am intrat pe câmp”, a povestit Ileana M., soţia şoferului care conducea autoturismul Hyundai.
În urma accidentului, două femei, pasagere în Cielo au fost rănite. Ele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar medicii spun că se află în afara oricărui pericol. 
Poliţiştii de la Rutieră au făcut măsurători la faţa locului. „Din primele verificări, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu apartul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”, a declarat inspectorul Cristian Bădiţă, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite