Slatina: A lovit o bătrână pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 81 de ani, din oraşul Slatina, a ajuns astăzi la spital după ce un tânăr a lovit-o cu maşina chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Ecaterina Teodoroiu din localitate.

Şoferul, Constantin M., de 29 de ani, din comuna Mărunţei, conducea un autoturism Jaguar dinspre cartierul Steaua către Vălcea. La intersecţia din faţa catedralei, tânărul nu i-a acordat prioritate unei bătrâne, Leontina B., de 81 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni şi a accidentat-o „Am auzit un zgomot, iar când m-am uitat bătrâna era jos. Avea o rană la cap, oamenii vroiau să o întoarcă, dar le-am spus să o lase aşa că poate are vreo fractură şi nu e bine să o mişte”, a spus Eugenia Mitrea, martor. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital pentru a primi îngrijirile necesare.
„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În continuare efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus comisarul Nicolae Cărămizaru, de la Poliţia Rutieră Olt. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite