Slatina: A intrat într-o căruţă şi a rănit un copil şi un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de trei ani şi un bărbat de 54 de ani au ajuns la spital, vineri seară, după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr neatent.

Evenimentul s-a produs pe raza comunei Priseaca. Potrivit poliţiştilor, Marius D., de 21 de ani, din localitate, a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un tractor la volanul căruia se afla Marin S., de 55 ani, din municipiul Slatina, şi care tracta un atelaj încărcat cu material lemnos. În urma accidentului, copilul şi bărbatul, Constantin C., din Scorniceşti, au fost răniţi. Cei doi au fost duşi la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

"Conducătorul auto nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de tractor şi a intrat în coliziune cu acesta.Tractorul nu era înmatriculat, iar cei doi conducători nu consumaseră alcool", a declarat comisarul de poliţie Claudia Radu. 

Oamenii legii îl cercetează atât pe conducătorul auto, pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pe tractorist, pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite