Slatina: A intrat într-o ambulanţă care se depasa la o intervenţie. Şase persoane au ajuns la spital cu răni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase oameni au fost răniţi în seara de Paşte, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe raza comunei Ianca din judeţul Olt.

Poliţiştii au stabilit că Tudorel Niţu, de 28 de ani, din comuna Grojdibodu, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Mondeo, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului. Autovehiculul său a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă care se deplasa la o intervenţie, având în funcţiune semnalele luminoase şi sonore.

„Din impact, salvarea a fost proiectată într-un biciclist, care circula în aceeaşi direcţie de mers. Evenimentul rutier s-a soldat că rănirea a şase persoane, acestea fiind transportate la spital”, a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.
Răniţii sunt: şoferul ambulanţei, Jan F., de 49 de ani din Vişina, asistenta medicală, Cornelia T., de 39 de ani, din Corabia, biciclistul, Verginel G., de 47 de ani, din Ianca, conducătorul Fordului, dar şi Iustin C. şi Virgil Ş., ambii pasageri în acelaşi autoturism.

Conform poliţiştilor, o altă ambulanţă a preluat cazul pentru care fusese chemată cea implicată în accident.

Cinci dintre victime, duse la Craiova


Mai multe ambulanţe şi un echipaj SMURD s-au deplasat la locul accidentului. „Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la trei dintre victime. Acestea aveau politraumatisme şi prezentau halenă etanolică. Unul dintre pacienţi a fost transportat de paramedici la Spitalul municipal Caracal, iar celelalte au fost preluate de ambulanţă”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit cadrelor medicale, răniţii au suferit politraumatisme. Cinci dintre aceştia au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar unul a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii au început o anchetă. „Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Conducătorilor auto şi bicicilistului le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcooliemiei”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite