Slatina: A început BAC-ul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii care nu s-au prezentat la prima sesiune a examenului de bacalaureat sau nu au promovat examenul, susţin începând de astăzi a doua sesiune a testului de maturitate.

Peste 800 elevi din judeţul Olt au început astăzi a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Candidaţii susţin sesiunea de toamnă a BAC-ului la Colegiul Naţional Ion Minulescu şi la Colegiul Economic P.S. Aurelian, ambele din Slatina sau la Colegiul Tehnic Matei Basarab din Caracal. Luni şi marţi se desfăşoară evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
În zilele de 24 şi 25 august candidaţii la a doua sesiune a examenului de bacalaureat vor fi evaluaţi la limba modernă iar joi şi vineri se va desfăşura proba D a examenului, şi anume evaluarea competenţelor digitale. Candidaţii vor începe probele scrise pe 30 august, cu limba şi literatura română. În prima zi a lunii septembrie, se va desfăşura proba obligatorie a profilului, iar două zile mai târziu liceenii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele parţiale ale BAC-ului de toamnă vor fi afişate pe 5 septembrie, zi în care se vor depune şi contestaţiile, iar rezultatele finale se vor afişa pe 9 septembrie.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite